StyrelseAkademien Sydost

- Utbildar styrelser för ökad kompetens och framgång

Improvera har sedan 2006 ett avtal med föreningen StyrelseAkademien Sydost att i Kronobergs, Kalmar och Blekinge län fungera som verksamhetsledning och erbjuda utbildningar på orter så som Växjö, Västervik, Oskarshamn, Karlskrona, Karlshamn och Kalmar. StyrelseAkademien är Sveriges ledande aktör för effektivare styrelsearbete och består idag av 16 lokalföreningar. Sydost har cirka 300 medlemmar, totalt i Sverige finns drygt 6500 medlemmar.

Läs mer om våra tjänster och erbjudanden

» Följ StyrelseAkademien Sydost på LinkedIn 

Kommande utbildningar & aktiviteter

27 februari 6 mars - Rätt Fokus i styrelsearbetet i Växjö
4 april & 11 april - Rätt Fokus i styrelsearbetet i Kalmar/Oskarshamn
5 april & 12 april - Rätt Fokus i styrelsearbetet i Karlskrona/Ronneby
17 maj - Ökat Fokus: Modern ekonomi i Växjö
23 maj - Ökat Fokus: Ordföranderollen i Växjö

För mer information eller anmälan till StyrelseAkademien Sydosts arrangemang och utbildningar klicka direkt på datumen ovanför eller gå in på www.styrelseakademien.se/sydost. Som verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost erbjuder vi bland annat skräddasydda utbildningar och rekrytering av extern styrelseordförande eller styrelseledamot. Kontakta Charlotte eller besök StyrelseAkademien Sydost egna hemsida om du vill veta mer.

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018