Utbildningen VD-Kompetens våren 2018 är fullbokad!

VD-Kompetens fullbokatVT18 171009_v3

2017-10-10

Nu är VD-Kompetens med start 14 februari 2018 fullbokad! Vi planerar redan för nästa omgång av utbildningen som erbjuds med start under hösten 2018. Eftersom vi redan har flera som är intresserade rekommenderar vi att anmälan görs i god tid.

Vill du säkerställa att du inte missar när vi släpper datumen för VD-Kompetens hösten 2018? Registrera dig för vårt nyhetsbrev om utbildningen via länken nedan (OBS! När du har registrerat dig måste du bekräfta det automatiska svarsmailet för att fullborda registreringen).

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar därmed dig som är VD, affärsområdeschef eller i annan ledningsposition.
Registrera dig för nyhetsbrevet för mer info. Läs mer om VD-Kompetens.

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder utbildning och extern förstärkning av styrelser för ökad kompetens, lönsamhet och framgång. Läs mer om styrelseutveckling

Marknadsinformation

Improvera är agentur för UC Marknadsinformation och erbjuder därmed aktuell marknadsinformation och statistik om företag och marknaden. Läs mer om marknadsinformation.

Frågor, tankar eller förslag? Vi ses gärna över en kopp kaffe!

Kontakta oss