Säkra din plats till VD-Kompetens våren 2018 - endast 5 platser kvar

2017-09-20

Nu finns det endast 5 platser kvar till vårens omgång av VD-Kompetens så om du vill starta nästa år med nya kunskaper och inspiration bör du säkra din plats redan nu!

Läs mer om utbildningen och anmäl dig via länkarna nedan. Välkommen att kontakta oss om du har frågor om utbildningen och dess upplägg.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar därmed dig som är VD, affärsområdeschef eller i annan ledningsposition.
Välkommen till en infoträff där vi presenterar utbildningen. Läs mer om VD-Kompetens.

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder utbildning och extern förstärkning av styrelser för ökad kompetens, lönsamhet och framgång. Läs mer om styrelseutveckling

Marknadsinformation

Improvera är agentur för UC Marknadsinformation och erbjuder därmed aktuell marknadsinformation och statistik om företag och marknaden. Läs mer om marknadsinformation.

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018