Informationsträffar & webbinarium

Informationsträffar på plats nära dig

Vi fortsätter att bjuda in till våra populära informationsträffar där vi kostnadsfritt bjuder på frukost/lunch, nätverkar och informerar om oss och utbildningen VD-Kompetens. Under kommande träffar ingår även ett föredrag och diskussion om vilka krav som finns på VD, styrelse och ägare och hur du förbereder dig för morgondagens bolagsstyrning. Föredragshållare är Nils-Erik Persson som är senior advisor på Improvera och har mångårig erfarenhet inom bolagsstyrning.

Webbinarium om VD-Kompetens

För att underlätta för dig som har svårt att komma på en informationsträff erbjuder vi även webbinarium som du kan lyssna på via en länk vart du än befinner dig. Under webbinariet berättar Linda om utbildningens upplägg, innehåll och föreläsare och du får även exempel på vilken nytta tidigare deltagare har haft av utbildningen.

Webbinariet pågår i 30 minuter varav 20 minuter är presentation av utbildningen och 10 minuter är avsatta för frågor. Du kan även få en personlig återkoppling för frågor efter webbinariet. Begränsat antal platser. Anmälan görs via formuläret nedan eller mail till Linda

Kommande träffar & webbinarium

I dagsläget har vi inga informationsträffar eller webbinarium inbokade men vi planerar för ett antal under hösten/vintern.

Anmäl dig via formuläret nedan eller skicka ett mail till mail till Linda. Om du inte har möjlighet att medverka på våra informationsträffar är du välkommen att kontakta oss för att boka ett besök eller telefonmöte där vi berättar mer om utbildningen.

Anmälan Informationsträff

Kostnadsfritt (vi bjuder på mat)

Frågor, tankar eller förslag? Vi ses gärna över en kopp kaffe!

Kontakta oss