Informationsträffar & webbinarium

Informationsträffar

Välkommen till en informationsträff där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning.

Vi inleder med en frukost/lunch och det ges möjlighet att nätverka med övriga deltagare. Därefter delar Nils-Erik Persson, senior advisor, med sig av sina erfarenheter inom området bolagsstyrning via ett av de tre föredragen "styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?", "extern styrelseledamot - en främmande fågel i boet, eller?" samt "som styrelseledamot och VD - vilka risker utsätter du dig för?". Avslutningsvis presenterar Linda Ellingsen, marknadsansvarig, olika utvecklingsmöjligheter för VD och styrelse.

Vissa av våra träffar görs i samverkan med samarbetspartners. Du hittar mer information om de olika träffarnas innehåll och upplägg i listan nedan. 

Kommande informationsträffar och webbinarium (uppdateras löpande)

 • Lunchträff i Markaryd 16 mars, kl. 11.30-13.00, Ekebacken Hotell & Konferens, Kronobergsgatan 25.
  I samverkan med Markaryds kommun bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?". Läs inbjudan
 • Lunchträff i Västervik 11 april, kl. 12.00-13.30, Restaurang Guldkant.
  I samverkan med Västervik Framåt bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?". OBS denna träff tar vi ut en avgift för lunchen (för icke affärspartners). Till denna träff anmäler du dig via Västervik Framåts hemsidaLäs inbjudan
 • Lunchträff i Vimmerby 24 april, kl. 11.30-13.00, Vimmerby Stadshotell. 
  I samverkan med Vimmerby kommun bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?". Läs inbjudan
 • Frukostträff i Växjö 25 april, kl. 7.30-9.00, lokal meddelas senare.
  I samverkan med OnePartnerGroup bjuder vi in till en frukostträff med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?". Efter föredraget kommer OnePartnerGroup dessutom dela med sig av tips kring rekrytering av VD och chefer.
 • Lunchträff i Vetlanda 8 maj, kl. 11.30-13.00, Vetlanda Stadshotell.
  I samverkan med Nuvab bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?". Läs inbjudan
 • Lunchträff i Västervik 22 augusti, kl. 12.00-13.30, Västervik Framåt.
  I samverkan med Västervik Framåt bjuder vi in till en lunch med föredraget "Extern styrelseledamot - en främmande fågel i boet - eller?". 

Webbinarium

Om du inte har möjlighet att komma på en informationsträff erbjuder vi webbinarium där Linda går igenom utbildningens upplägg och innehåll via en länk. Webbinariet pågår i 30 minuter och det ges tid till att ställa frågor direkt eller via en personlig återkoppling efteråt. Begränsat antal platser. Anmälan görs via formuläret nedan eller mail till Linda.

Anmäl dig via formuläret nedan eller skicka ett mail till Linda.

Anmälan Informationsträff

Kostnadsfritt (vi bjuder på mat)

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018