Informationsträffar & webbinarium

Informationsträffar

Välkommen till en kostnadsfri informationsträff där vi bjuder på frukost/lunch, nätverkar och informerar om oss och vårt utbud inom VD-utveckling och styrelseutveckling. Under träffarna även ett av tre föredrag "styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?", "extern styrelseledamot - en främmande fågel i boet, eller?" samt "som styrelseledamot och VD - vilka risker utsätter du dig för?" där Nils-Erik Persson, senior advisor, delar med sig av sina erfarenheter. Därefter avslutar Linda Ellingsen, marknadsansvarig, med att presentera utvecklingsmöjligheter och vårt utbud av utbildningar för VD och styrelse.

Kommande informationsträffar och webbinarium

 • Lunchträff i Växjö 25 januari, kl. 12.00-13.00, Framtidsvägen 18, Videum hus Echo.
  I samverkan med Videum AB bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?". Till denna träff anmäler du dig via Videums hemsida
 • Lunchträff i Älmhult 15 februari, kl. 11.30-13.00, lokal meddelas senare.
  I samverkan med Älmhults kommun bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?".
 • Lunchträff i Markaryd 16 mars, kl. 11.30-13.00, Ekebacken Hotell & Konferens, Kronobergsgatan 25.
  I samverkan med Markaryds kommun bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?".
 • Lunchträff i Västervik 11 april, kl. 12.00-13.30, Västervik Framåt.
  I samverkan med Västervik Framåt bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?". 
 • Lunchträff i Vimmerby 26 april, kl. 11.30-13.00, lokal meddelas senare.
  I samverkan med Vimmerby kommun bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?".
 • Lunchträff i Vetlanda 8 maj, kl. 11.30-13.00, Vetlanda Stadshotell
  I samverkan med Nuvab bjuder vi in till en lunch med föredraget "Styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?". 
 • Lunchträff i Västervik 22 augusti, kl. 12.00-13.30, Västervik Framåt.
  I samverkan med Västervik Framåt bjuder vi in till en lunch med föredraget "Extern styrelseledamot - en främmande fågel i boet - eller?". 

Webbinarium

Om du inte har möjlighet att komma på en informationsträff erbjuder vi webbinarium där Linda går igenom utbildningens upplägg och innehåll via en länk. Webbinariet pågår i 30 minuter och det ges tid till att ställa frågor direkt eller via en personlig återkoppling efteråt. Begränsat antal platser. Anmälan görs via formuläret nedan eller mail till Linda.

Anmäl dig via formuläret nedan eller skicka ett mail till Linda.

Anmälan Informationsträff

Kostnadsfritt (vi bjuder på mat)

Frågor, tankar eller förslag? Vi ses gärna över en kopp kaffe!

Kontakta oss