Förmedling av extern ledamot eller ordförande

StyrelseAkademien hjälper till att hitta lämpliga kandidater som kan anta ett styrelseuppdrag i ditt bolag - vare sig det gäller styrelseordförande eller ledamot. Med tillgång till Sveriges största kandidatbank inom styrelseområdet och många års erfarenhet hjälper vi dig att hitta de tre-fyra bäst passande kandidaterna utifrån den kravspecifikation som vi först tar fram tillsammans med er. Vi har hjälpt cirka 100 företag med nya ledamöter de senaste åren.

» Kontakta Nils-Erik om du behöver hjälp med en förmedling

"Vårt familjeföretag, med tre bröder som ägare, ville utveckla styrelsens beslutsfattande. Vi kom i kontakt med Nils-Erik Persson som hjälpte oss att rekrytera en styrelseordförande. Efter intervjuer av kandidaterna, bestämde vi att Christer Lenner från Västervik skulle passa oss bäst. Christer tillträdde våren 2011 och vi har fått bättre struktur på vårt sätt att arbeta fram beslut och att följa upp dem. Jag tycker att fler företag ska våga ta steget att ta in en extern styrelseordförande eller ledamot."

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018