VD-utbildning i Växjö

- med aktuella kunskaper för ledarskap vid förändring

Improveras VD-utbildning VD-Kompetens

VD-Kompetens är en utbildning för dig som är VD, affärsområdeschef eller i en annan ledningsposition som vill ha aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom viktiga ledningsområden. Utbildningen erbjuds sedan 2015 i Växjö på Teleborgs slott med två kursstarter per år. Samtliga deltagare som har avslutat utbildningen uppger att de rekommenderar den och det genomsnittliga slutbetyget ligger på 5,4 av 6 möjliga!

Vårens omgång av VD-Kompetens är fullbokad men anmälan är öppen till utbildningen som startar hösten 2018! Välkommen med din anmälan senast den 21 augusti 2018!

Läs mer om utbildningens upplägg och innehåll
» Informationsblad för VD-Kompetens september - december 2018
» Programblad för VD-Kompetens september - december 2018

Håll dig uppdaterad

» Registrera dig för nyhetsbrevet om du vill ha löpande information om utbildningen.

» Följ utbildningen VD-Kompetens på LinkedIn

Datum för VD-Kompetens hösten 2018

• 11/9: Strategi och affärsplanering

• 11/9: Välkomstmiddag och övernattning på Teleborgs slott

• 12/9: Varumärke, marknadsföring och kommunikation

• 9/10: Ledarskap och strategisk HR 

• 10/10: Digitalisering 

• 10/10: Hållbarhet och CSR 

• 6/11: Kundfokus och effektivitet genom Lean 

• 7/11: Innovation

• 7/11: Förändringsledning 

• 4/12: Ekonomisk styrning för resultat

• 4/12: Avslutningsmiddag och övernattning på Teleborgs slott

• 5/12: VD-rollen och styrelsen, tentamen (valfri)

Samt 11/12 som reservdatum

Se filmen om VD-Kompetens
» Se filmen på Youtube

Bakgrunden till VD-Kompetens

Bakgrunden till vår utbildning är det behov som finns av kompetensutveckling inom viktiga områden för dig som VD, affärsområdeschef eller i annan ledningsposition. Genom att erbjuda en bred utbildning vill vi ge en god överblick och förståelse för hela verksamheten för att du på bästa sätt ska kunna leda, styra och utveckla i rätt riktning.

Med en allt hårdare konkurrens och snabbt skiftande förutsättningar i omvärlden får ditt ledarskap och dina kunskaper en stor betydelse för att kunna skapa lönsamhet, trivsel och ett framgångsrikt företag. Därav har utbildningens samtliga föreläsare valt ut det viktigaste inom respektive ämnesområde som presenteras i form av teoretisk kunskap, praktiska verktyg och erfarenhetsutbyte via föreläsningar, diskussioner och gruppövningar.

VD-Kompetens har ett flexibelt upplägg bestående av åtta dagar fördelade på fyra tvådagarsblock. Om du reser långt erbjuder vi förmånliga priser för logi. VD-Kompetens passar både dig som är ny och dig som är mer erfaren i din roll. Efter avslutad utbildning ges möjlighet att skriva en tentamen som vid godkänt resultat ger dig ett meriterande certifikat

Efter avslutad utbildning ges möjlighet att exklusivt delta i Improveras inspirationsträffar vars syfte är att vara en inspirerande och dynamisk mötesplats med möjligheter till nätverkande, erfarenhets- och kunskapsutbyte.

Nöjda kunder

VD-utbildning gav Ömangruppen inspiration till förbättringsarbete
Utbildningen har gett mig både nya insikter och en del nyttiga påminnelser om hur man ska jobba som VD. Dessutom har jag utökat mitt nätverk vilket också är viktigt.
Utbildningen har givit värdefull information och kunskap som man har stor nytta av som VD eller i annan chefsposition.
Utmärkt utbildning på ”hemmaplan” så man kan få in den i det vanliga flödet utan att behöva resa iväg. Hög kvalité på utbildningen.
Hela upplägget med fördelningen på dagarna över så lång tid så man fick tid på sig att smälta all ny information, tänka till inför nästa föreläsning och till viss del växa och utvecklas med utbildningen. Vår grupp har varit perfekt och något av det bästa var alla de möjligheter till diskussioner och utbyte av erfarenheter. Föreläsarna har varit väldigt erfarna och duktiga vilket har betytt mycket. Miljön på Teleborg slott var också helt perfekt med otroligt fin mat och inspirerande lokaler.
Gruppdynamiken med att samla ett gäng VD:ar är mycket bra

Kursavgift och övrig information

I utbildningen ingår 60 utbildningstimmar, omfattande dokumentation med fakta och verktyg, ledarskapsanalysen TLI360 med tillhörande coachning, certifikat, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika vid samtliga tillfällen samt middag och övernattning vid starttillfället och avslutningstillfället.

Kursavgiften är 80 000 kr
Två eller fler deltagare från samma företag erhålls en mängdrabatt om 5 % av kursavgiften per deltagare.

Konsultcheckar via RFKL till företag i Kalmar län
Via Regionförbundet i Kalmar län kan du ansöka om konsultcheckar som delfinansierar upp till halva kursavgiften till små och medelstora (icke offentligt ägda) bolag i Kalmar län. Läs mer om konsultcheckarna och kraven för att ansöka och beviljas checkar. Ansök till RFKL:s handläggare Bruno Karlström som gör en individuell prövning för varje enskild ansökan. Du når Bruno via telefon: 0480-448379 eller mail: bruno.karlstrom@rfkl.se 

Anmälan till VD-Kompetens hösten 2018

Vårens omgång av VD-Kompetens är fullbokad men du är välkommen att anmäla dig till nästa omgång som startar hösten 2018. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret eller maila Linda senast den 21 augusti 2018. Vi erbjuder ett begränsat antal platser enligt principen först till kvarn. 

Om du får förhinder någon av utbildningsdagarna ges du möjligheten att delta kostnadsfritt vid motsvarande avsnitt under nästkommande utbildningstillfälle.

Tillval - Övernattningspaket på Teleborgs slott
Teleborgs slott erbjuder förmånliga priser på logi speciellt framtaga för våra deltagare. Priset för övernattning inkl. frukost är 1000 kr per natt. Ange i anmälan under "meddelande" om du vill boka extra övernattning utöver de två nätter som ingår i kursavgiften.

Hitta hit

Utbildningen hålls i en vacker miljö på Teleborgs slott 4 km från Växjö centrum.
Adress: Slottsallén, 35196 Växjö. Läs mer på Teleborgs slotts hemsida
Du reser enkelt till Växjö via bil, flyg, tåg och buss. Växjö Småland Airport som ligger 14 km bort har dagliga avgångar till och från bland annat Bromma flygplats med en restid på en timme. 

Samlad information om utbildningen

» Informationsblad för VD-Kompetens september - december 2018
» Programblad för VD-Kompetens september - december 2018

Kontakta oss

» Kontakta oss via mail
» Ring: 0470 - 79 46 31

Anmälan VD-Utbildning

Frågor, tankar eller förslag? Vi ses gärna över en kopp kaffe!

Kontakta oss